Haberler

HALKIN VE KENDİ SAĞLIĞINI HİÇE SAYAN 30 KİŞİYE CEZA

6 Nisan 2020 Pazartesi

Korona Virüs salgının yayılımının önlenmesi amacıyla uygulanan kurallara uymayanlara Manisa Valiliği cezaların kesildiğini açıkladı. 

Manisa Valiliği, 65 yaş üstü, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı bulunanların ve Sağlık Müdürlüklerince 14 gün evde karantina kuralına uymarak ihlal edilenlere gerekli cezaların yazıldığını açıkladı. 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA UYMAYAN 20 YAŞ ALTI 8 KİŞİYE CEZA

01.01.2000 tarihinden sonra doğanların sokağa çıkmasının yasaklanmasının ardından kolluk kuvvetleri tarafından yapılan kontrollerde, yasağa uymadığı tespit edilen 20 yaş altı 8 kişinin her birine 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun 32 inci maddesi gereğince 3.150 TL cezai işlem uygulandı.

SOSYAL MESAFE KURALINI İHLAL EDEREK PİKNİK YAPANLAR İLE EV KİRALAYARAK KUMAR OYNATAN ŞAHISLARA CEZA

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararları doğrultusunda İlimizde yapılan kontrollerde; 2 grup halinde alkol alarak piknik yapan 7 şahsa piknik yapma yasağını ihlal etmek ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan, ev tutarak kumar oynatan 2 şahıs ile içeride kumar oynayan 11 şahsa da kumar oynatma/kumar oynama suçu ile sosyal mesafe kuralına uymamaktan cezai işlem yapıldı.

Kumar oynatılan ikamette 30 gün süreyle mühürlendi.

KABLO HIRSIZLARINA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İHLALİNDEN CEZA

Akhisar İlçesi Seğirdim Mahallesinde Kablo Hırsızlığı olayı meydana gelmiştir. Şüpheliler E.G(E/20) ve O.K(E/18) Türk Telekom’a ait 3 direk arasından yaklaşık 150 metre uzunluğunda bakır telefon kablosunu demir kesme makasıyla keserken suçüstü yakalanmıştır.

Şahıslar ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış olup, 01.01.2000 tarihinden sonra doğanların sokağa çıkma yasağı bulunduğundan her birine yasağı ihlalden 3.150 TL cezai işlem uygulanmıştır.

2182

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ