Haberler

DEMİRCİ'DE, TARİHİ YAPILAR İNCELENDİ.

16 Mart 2020 Pazartesi

Demirci'yi ziyaret eden Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, İlçedeki tarihi yapılar ve Vakıflar tarafından restorasyon çalışmalarının sürdüğü Hacı Hasan camiinde incelemeler gerçekleştirdi.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atanan Muzaffer Ataseven, Demirci'yi ziyaret ederek vakıfların yaptığı çalışmaları yerinde gördü.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, Belediye Meclis üyeleri ve bölge müdürlüğü teknik heyeti Tarihi 1400'lü yıllara uzanan ve Vakıflar Genel Müdürlüğünce restorasyon çalışmalarının sürdüğü Hacı Hasan Cami'nde incelemelerde bulundu.

Cami çevresinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bölge Müdürü Ataseven, Kaymakam Kaya ve Başkan Selçuk çalışmaların geldiği son nokta ile ilgili görüşmeler yaptı.

Caminin iç cephesinde çalışmalar hızlanırken, şadırvan çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Bölge Müdürü Ataseven, daha sonra Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait Demirci'deki alanlarda incelemeler de bulundu.

1265

Tüm Haberler