Haberler

2 PROJENİN İMZALARI ATILDI

3 Şubat 2020 Pazartesi

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanan  2 projenin sözleşme imza töreni yapıldı. 

Demirci Kaymakamlığı, Demirci Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksek Okulu tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansına sunulan  2 proje desteklenmeye hak kazanmıştı.

Projelerden 108 Bin 300 Lira bütçeli " Büyük Yayla Yüksek İrtifa Futbol Kamp ve Turizm Merkezi Fizibilitesi" ve 88 Bin 340 Lira bütçeli " Demirci'de Yetiştirilen Tarım Ürünlerinin Kurutulması Tesisinin Fizibilitesi " projelerinin sözleşme imza töreni yapıldı.

Demirci Kaymakamlığında yapılan sözleşme imza programına Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İslam Köse, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakay ve proje ekibi katıldı.

12 ay uygulama süresi olan 2 projenin imzaları Kaymakam Adem Kaya, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz tarafından imzalandı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanan 2 projenin ileride yapılacak olan yeni yatırımlar çerçevesinde yapılması çok önemli. Bu projelerin fizibilite çalışmalarının tamamlanmasının ardından, projelerin yatırıma dönüştürülmesi içinde somut adımlar atılmaya başlanacak" dedi.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya ise " Her iki projenin sözleşmelerini Zafer Kalkınma Ajansı ile imzaladık. İlçemize hayırlı olmasını temenni ederken, projelerin hazırlanmasında emeği geçen proje ekibine teşekkür ediyorum "dedi.

2819

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ