Haberler

BAŞKANIMIZ SELAMİ SELÇUK, BAKANIMIZ RUHSAR PEKCAN İLE GÖRÜŞTÜ

16 Ocak 2020 Perşembe

Belediye Başkanımız Selami Selçuk, Ankara ziyareti kapsamında Demircili hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ile makamında bir araya geldi. 

Ankara'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresine katılan Belediye Başkanımız Selami Selçuk, daha sonra BOTAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. 

Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın danışmanı Fevzi Yalman'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkanımız Selami Selçuk, BOTAŞ Etüt ve Proje Daire Başkanı Dr. Necati Evren ile görüştüler. 

Başkanımız Selami Selçuk, Ankara ziyaretleri kapsamında Ticaret Bakanlığına geçerek Demircili Hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'ı makamında ziyaret etti. 

Belediye Başkanımız Selami Selçuk ziyarette, Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'a, Demircili Fotoğraf sanatçısı Kenan Karaman'ın Yarbasan yolu üzerinden objektiflerine taşıdığı Sonbahar konulu fotoğrafı çerçeveli olarak hediye etti. 

Bakanımız Pekcan, Belediye Başkanımız Selami Selçuk'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, hediye edilen Demirci Sonbahar konulu fotoğrafı çok beğendiğini söyledi.

Demircili hemşerilerine de selamlarını ileten Bakanımız Ruhsar Pekcan, Belediye Başkanımız Selami Selçuk ile Demirci'ye yapılacak ve yapımı devam eden yatırımlar ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti. 

HEMŞERİLERİMİZE SELAMI VAR, DEMİRCİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM 

Belediye Başkanımız Selami Selçuk yaptığı açıklamada" Demircimiz için sahadayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ankara ziyaretimiz kapsamında Demircili hemşerimiz Kıymetli Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'ı makamında ziyaret ettim. İlçemizde devam eden yatırım ve hizmetler noktasında oldukça güzel bir görüşme oldu. Tüm hemşerilerimize selamları var. Demirci'miz için var güçümüzle el birliği çalışmaya devam " dedi. 

2531

Tüm Haberler