Haberler

OFF- ROAD TİMİ, DEMİRCİ DAĞLARINA DAMGASINI VURDU

29 Aralık 2019 Pazar

Demirci Akıncıları Off-Road Timi tarafından düzenlenen " Demirci Off-Road Buluşması " renkli görüntülere sahne oldu. 

29 Aralık 2019 Pazar günü Demirci başta olmak üzere Gördes, Simav ve Sındırgı'dan gelen Off Road'lular Demirci Akıncıları yolundan başlayarak karlı dağ yollarından yaklaşık 70 kilometrelik parkurda güçlükle ilerlediler. 

Demirci Akıncıları'nı ve Demirci'nin doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen, Off-Road buluşmasına yaklaşık 4x4, 35 dağ aracı katıldı. 

Demirci Akdere mahallesi parkur başlangıcı olan Akıncılar yolu girişinde Balıkesir Sındırgı, Kütahya Simav, Manisa Gördes ve Demirci ilçelerinden gelen Off-Road'lılar sabahın erken saatlerinde bir araya geldiler. 

Demirci Akıncıları yolundan ilerleyen, Off-Road araçları, daha sonra Başalan mevki ve Bin 600 rakımlı gelin uçtu tepesine ulaştılar. Başalan Mevkiinde Demirci'nin yöresel düğün yemeklerinen oluşan menü ile Off-Road'culara ikram yapıldı.

Off-Road ekibi, Bin 600 rakımlı Gelinuçtu tepesine çıktığı yolda kar'a ve çamura saplanan araçlar diğer Off-Road ekipleri tarafından çekildi. 

Kütahya Simav ilçesinden Off-Road'a katılan Nuri Kart"  Esnafım. Off-Road spor'una 5 yıldır gönül verdim. Demirci Akıncıları Off-Road timi bizi Demirci'ye davet etti. Çok zorlu bir parkurdu. Demirci'nin doğasını tanımış olduk. Çok keyifli bir Off-Road oldu" dedi. 

HEDEFİMİZ DEMİRCİ'MİZİN DOĞAL GÜZELLİĞİNİ TANITMAK

Demirci Akıncıları Off-Road Timi sözcüsü Mustafa Güven Çiftçi " Demirci Akıncıları Off-Road timini kurduk. Kış mevsiminde Demirci'nin dağlarında Off-Road yapmak için tüm Off-Road severlere davet çıkardık. Davetimize Simav'dan, Sındırgı'dan, ve Gördes'ten 35'e yakın Off-Road aracı ve dağ sever katıldı. 70 kilometrelik parkur'da zor zamanlar yaşadık. Herkes biribirine destek vererek, Bin 600 rakımlı Gelinuçutu tepesine ulaştık. Amacımız Milli Mücadele şehri olan Demirci'de kurtuluş savaşının verildiği toprakları gelen katılımcılara göstermek ve Demirci'yi tanıtmak. Gelecek yıl hedefimiz 100 Off-Road aracı ile bu organizasyonu gerçekleştirmek "dedi. 

4973

Tüm Haberler