Haberler

AK PARTİ İL BAŞKANI HIZLI'DAN DEMİRCİ'YE ZİYARET

18 Aralık 2019 Çarşamba

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Demirci'yi ziyaret etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, ziyaretleri kapsamında  Demirci'yi de ziyaret ederek Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu.

İl Başkanı Hızlı, Ak Parti İlçe Başkanlığında Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Belediye Meclis  Üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Ak Parti Demirci İlçe Başkanlığında partililere seslenen İl Başkanı Hızlı"  Hep sahada olacağız. Vatandaşlarımız ile her zamankinden daha çok iç içe olacak, hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı anlatacağız. Belediye Başkanımız çok başarılı çalışmalar yapıyor. Demirci 3 Bakanın ziyareti programında İlçenin yatırımları ve talepleri en üst düzeyde iletildi. Demirci'nin Bakanı olması bir şans. Yeni bir sürece giriyoruz. Kongre sürecimiz başlıyor. Bu süreç bir yenilenme sürecidir.  Manisa İl Başkanlığı olarak tüm ilçelerimiz ile birlik ve beraberlik içinde kongrelerimizi ahenk içinde tamamlayacağız. Cumhur İttifakı ülkemiz için çok önemli. Cumhur İttifakı ile ülkemizde kalkınma süreci devam edecek. Her seçim önemli olduğu kadar 2023 seçimleri çok daha önem arz ediyor. Hızla 2023 seçimlerine hazırlanacağız ve Türkiye'nin kalkınma ve istikrarlı yürüyüşü devam edecek " dedi.

İl Başkanı Salih Hızlı daha sonra Demirci Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Başkan Selami Selçuk, Ak Parti İl Başkanı Hızlı'ya ziyareti anısına ilçenin yöresel ürünlerinin yer aldığı hediye paketi hediye etti.

İl Başkanı Salih Hızlı'da, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a çalışmalarında başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı daha sonra Köprübaşı ilçesine geçti.

1575

Tüm Haberler