Haberler

BAKAN KASAPOĞLU VE BAKAN TURHAN'DAN DESTEK VE YATIRIM SÖZÜ

7 Aralık 2019 Cumartesi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Demirci ziyaretinde halkla buluşma programında Demirci'ye destek ve yatırım sözü verdiler.

Akıncılar Düğün Salonunda Halkla Buluşma Programına katılan Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan Halkla buluşma programında birer konuşma gerçekleştirdiler.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selami Selçuk " Demirci kadim bir şehir. Türkiye'de ilk halı makinesi Demirci'de çalıştırıldı. İlk kurulan şirket Atatürk'ün imzası ile kurulmuştur. Memleketimizi seviyoruz. İnsanı ile her yönü ile güzel bir ilçe. Ulaşım noktasında yatırımlarımızın hız kesmeden devam etmesi gerekiyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eserleri Demirci'mizi donattı. 11 halı saha yaptık, 3 halı saha yapımı devam ediyor. İlçemizde de kapalı yüzme havuzu ihalesini gerçekleştirdik.Kıymetli Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, sağolsunlar Demirci'mizin her derdinde yanımızda. Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan sayesinde Ankara'da tüm kapılar bizlere açıldı. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum "dedi.

Manisa Valisi Ahmet Deniz'de" Akıncılar diyarı Demirci'nin tarihte önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederken, Demirci'nin her alanda desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı konuşmada " Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirdikleri hizmetlerin Türk tarih sayfalarına altın harflerle yazıldığını belirtti.

Vatandaşa hizmeti sürdüreceklerini kaydeden Turhan, "İnşallah bundan sonra da hizmet kervanı durmadan devam edecek. Yeter ki Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın düşmanlarımıza fırsat vermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlam iradesi sayesinde Türkiye'ye karşı kurulmuş tuzakları bir bir yıkıyoruz." ifadelerini kullanan Turhan, "Bu topraklar bize ecdadımızın mirası, evlatlarımızın da emanetidir. Osmanlı'dan bize kalan bu topraklar bizim için kutsaldır. Bu toprakları böldürmeyeceğiz, ezanımızı susturmayacağız. İlelebet kendi hükümdarlığımızda yaşayacağız. Demirci'de bugün Köprübaşı yol yapımı ve Selendi yolu ile ilgili incelemeler yaptık. Demirci'de ulaşım yatırımları hız kesmeden devam edecek. Bu noktada ulaşım noktasında Demirci'mizin problemlerini çözeceğiz " dedi.

Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ", Demirci tarihi bir günü yaşıyor. Ne Mutlu Demirci'ye. Ruhsar hanım gibi bir evladı. Bu anlamda çok şanlı. Ülkemize ve vatanımıza güzel hizmetler yapıyor. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a da misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.  Son 18 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, vizyonu ve kararlılığıyla ülkeye en güzel şekilde hizmet etmenin mücadelesini, gayretini ortaya koyduklarını aktaran Kasapoğlu, "Gerek buradaki bakanlarımız gerek diğer bakan arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak taş üstüne taş koymak için her gün bir adım ileriye felsefesiyle ülkemizin her karış toprağına hizmet etmenin, üretmenin mücadelesini gayretini veriyor" dedi

Bakan Kasapoğlu, Demirci'ye dün olduğu bugünde yarında Belediye Başkanımız Selami Selçuk ile birlikte spor yatırımlarınızı arttıracağız. İnşallah Demirci'mizden Avrupa ve Dünya şampiyonlarını yetiştireceğiz. Demirci'mize her daim yatırımlarımızı ve desteğimizi sürdüreceğiz " dedi.

Programda Gençlik ve Spor Bakanlığı - Demirci Belediyesi tarafından Demirci'ye yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yatırımının yer teslim imzalanarak, yatırıma start verildi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Selami Selçuk tarafından Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'a el dokuma halı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

2979

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ