Haberler

PDR KULÜBÜ, BAŞKAN SELÇUK'A TEŞEKKÜR ETTİ

15 Kasım 2019 Cuma

Eğitime katkılarını aralıksız sürdüren Başkan Selami Selçuk'u ziyaret eden Eğitim Fakültesi öğrencileri verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Demirci Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü öğrencileri tarafından kurulan PDR Kulübü, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

15 Kasım 2019 Cuma günü Eğitim Fakültesi PDR Kulübü öğrencileri, geçtiğimiz günlerde İlçenin farklı noktalarına yaptıkları kültür gezisi ve her daim eğitime verdikleri destekten dolayı Başkan Selçuk'a teşekkür ettiler.

Kulüp Başkanı Lütfü Bildik, hiç bir zaman bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Çetin'e teşekkür ediyoruz. PDR Kulübü olarak yıl içerisinde farklı organizasyon ve etkinlikleri düzenlemeye devam edecek " dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN VE EĞİTİM CAMİASININ YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise, Öğrencilerimizin ve Eğitim camiamızın her daim yanlarındayız. Belediyemiz olarak bugüne kadar, her türlü faaliyete, etkinliğe ve organizasyona destek vermeye gayret ettik. Bundan sonrada aynı şekilde bu desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. PDR Kulübüne ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.

2552

Tüm Haberler