Haberler

DEMİRCİLİLER, PAZAR GÜNÜ ANKARA'DA BULUŞACAK

7 Ekim 2019 Pazartesi

Ankara'da her yıl bir araya gelen Demircililer, bu yılda yine düzenlenecek organizasyon ile bir arada olacaklar.

Ankara'da ikamet eden Demircililer tarafından kurulan, " MANİSA DEMİRCİ KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ " tarafından organize edilen ve DEMİRCİ BELEDİYESİ sponsorluğunda gerçekleşecek olan geleneksel Keşkek günü programı yapılacak.

13 Ekim 2019 Pazar günü Ankara Keçiören Piknik ve Mesire alanında yapılacak olan " Keşkek Günü " programında katılımcılara Demirci'nin yöresel lezzeti Keşkek ve irmik helvası ikramı yapılacak.

" Keşkek Günü " programında ayrıca Mahmutlar Halk Oyunları ekibi de yöresel oyunlarını sergileyecekler.

Dernek Başkanı Ali Rıza Yılmaz yaptığı açıklamada " Değerli hemşerilerimiz, Demirci Belediyemizin destekleri ile yapılacak olan  keşkek günü Demircili hemşerilerimizin tanışması, gençler ve çocukların daha çok kaynaşması amacıyla düzenlenmektir. Hemşeri bilincini yaşatarak, Ankara'da kıymetli Demircililerimiz ile her yıl bir araya gelmektir. Ankara’daki Demircili tanıdığımız öğrencileri de programımıza davet edelim. Bu vesile ile bir kez daha programımızın yapılmasına destek veren Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise" Belediyemiz olarak her daim gurbette yaşayan Demircililerimizin yanında olduk. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde İzmir, Manisa, Ankara ve İstanbul illerinde yaşayan Demircili hemşerilerimiz ile buluşma günleri tertip ettik. Yine bu dönemde de gurbette yaşayan hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.  13 Ekim Pazar günü Ankara Keçiören'de yapılacak olan programa Ankara'da ikamet eden tüm hemşerilerimi beklerim "dedi.

2064

Tüm Haberler