Haberler

SİMAV YOLU ASFALTLANIYOR

16 Eylül 2019 Pazartesi

Demirci'nin her noktasında yatırımlar hızla sürerken, ulaşım yatırımlarında yeni çalışmalarda yapılamaya devam ediliyor.

Demirci- Simav karayolunda Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında Demirci -Akçakertik mevkii arasındaki 10 kilometrelik yolda asfaltlama başladı.

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde mevcut yolun iyileştirilmesi kapsamında Karayolları 2. Bölge Müdürlüğüne bağlı 20 iş makinesi Kütahya il sınırından başlayarak Demirci'ye kadar olan bölümü hafta sonuna kadar asfaltlayarak hizmete sunulması hedefleniyor.

AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar yaptığı açıklama da " Demirci'de her hafta yeni bir yatırımın yeni bir hizmetin müjdesini vererek başlıyoruz. Simav karayolunda kış sezonu öncesinde karayolları ekiplerince asfalt çalışması yapılıyor. İlçemizin 3 ayrı noktasında ulaşım yatırımları devam ediyor. İlçemize hayırlı olsun "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Yatırımların Şehri haline dönüşen Demirci'miz de ulaşım yatırımlarında müjdeler vermeye bir yandan da devam eden çalışmaların takibini yapmaya devam ediyoruz. Simav karayolumuzun Akçakertik Kütahya il sınırına kadar olan 10 kilometrelik bölüm asfaltlanıyor. Vatandaşlarımızın Simav, Balıkesir, Kütahya ve Ankara istikametine gitmek için yoğun olarak kullandığı bu yol daha kullanışlı bir hale getiriliyor. Demirci - Selendi yolumuz da çalışmalar devam ederken, Salihli yolumuzda da çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlayacak. Demirci'mizin geleceği ve gelişmesi için 7/24 durmadan çalışmaya devam ediyoruz "dedi.

8728

Tüm Haberler