Haberler

YANGIN İHBARI, EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

16 Ağustos 2019 Cuma

Demirci'de gece saatlerinde itfaiye'ye gelen yangın ihbarı ekipleri harekete geçirirken, erken müdahale olası bir büyük yangını da önledi.

16 Ağustos 2019 Cuma günü 00:20 sularında Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İtfaiye ekibine Hacı Hasan Mahallesi Tahtacı Pınar Sokak'a duman ihbarı gelmesi harekete geçti. 

Kısa sürede mahalleye ulaşan ekipler, Hacı Hasan Mahallesi Tahtacıpınar sokakta Çobanoğlu apartmanının 3. katında Mehmet Yumuşak'a ait evden dumanların çıktığını tespit etti.

İtfaiye merdiveni ile daireye balkondan giriş yapan ekipler, evin mutfağında bulunan çamaşır makinesinin yandığını görmesi üzerine müdahale ederek büyümeden söndürüldü. 

Yangın ihbarı sebebiyle mahallede de kısa süreli panik yaşanırken, İtfaiye ekibinin yine hızlı müdahalesi olası bir büyük yangını da önlemiş oldu. 

Demirci Gediz A.Ş. Ekipleri de sokak üzerinde elektrik akımını keserek, itfaiye ekibinin güvenli bir şekilde çalışmasını sağladı.

Yetkililer yangının çıkış sebebinin, çamaşır makinesinin kısa devre yapmasından kaynaklanabileceğini belirtirlerken, İlçe Emniyet Müdürlüğünce de olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürdürülüyor. 

2970

Tüm Haberler