Haberler

3 KİLOMETRELİK YOLDA, 2'İNCİ ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

7 Ağustos 2019 Çarşamba

Yatırımların Şehri Demirci'de, hem belediye, hem hükümet, hemde büyükşehir belediye çalışmaları her alanda devam ediyor.

Demirci Belediyesince geçtiğimiz yıl, Mithatpaşa mahallesi ile pazaryeri ve yağmur mahallesini birbirine bağlayan yola 1'inci kat asfalt atılarak hizmete sunulmuştu.

Yine Demirci Belediyesince 2018 yılında şehrin iki yakasını birleştiren yeni çevre yolu hizmete açılarak, burada da 1'inci kat asfaltlama yapılmıştı.

Bu yılda Başkan Selami Selçuk söz verdiği hizmet ve ulaşım yatırımlarına hız verdi. Yeni Çevre yolunda ve Mithatpaşa mahallesi ile yeni çevre yoluna bağlayan 3 kilometrelik yolda karayolları ekiplerinin desteği ile 2'inci kat asfaltlama çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Belediye Meclis üyeleri asfalt çalışmalarının yapıldığı alana gelerek, Fen İşleri ekiplerine ve Karayolları ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

HÜKÜMET İLE BELEDİYE AYNI DİLİ KONUŞUYOR, DEMİRCİ YATIRIM KAZANIYOR.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada"  Demirci'ye kazandırdığımız yeni çevre yolunun yol kısmının bitimini oluyor bu çalışmalar. Geçen yıl satı katlama yapmıştık bu yollarda. Bu yılda 2'şinci kat asfaltlama çalışmalarına başladık ve bitiriyoruz. Burada Hükümet ile Belediye'nin aynı dili konuşmasının ne manaya geldiğini açıkça görüyoruz. Bu attığımız asfaltı ilçe belediyesi imkanları ile tamamlamak çok zordu. Biz karayolları ile yaptığımız iş birliği, aynı zamanda Demirci - Selendi yolunun yüklenici firmasının teknik desteği ile bu yolları ekonomik bir şekilde ilçemize yapıyoruz"dedi.

DEMİRCİ'DE ULAŞIM YATIRIMLARI TAM GAZ

Başkan Selami Selçuk açıklamasını şöyle sürdürdü " Demirci yol ve ulaşım m yatırımları açısında tarihi bir dönemden geçiyor. Bir taraftan Büyükşehir Belediyesi, kırsal  mahalle yollarımızda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer yandan ilçemizi Akdeniz ve İç Anadolu'ya bağlayacak olan Selendi yolunun asfalt ve yol çalışmaları devam ediyor. Bizlerde Hükümetimizin ve çevre müteahhitlerin desteği ile şehir için yollarında çalışıyoruz. Biz kısacası Cumhur İttifakı olan verdiğimiz sözlerin arkasındayız" dedi.

1768

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ