Haberler

BU BAŞARIYA ŞAPKA ÇIKARTILIR, TEBRİKLER

4 Ağustos 2019 Pazar

Eğitimde yaptığı yenlikçi projeleri ile geleceğin sanayicilerini yetiştiren, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni dönem için 42 BİN EURO bütçeli 2 proje için destek almayı başardı. 

Her yıl başarılı projelere imza atan, bünyesinde öğrenim gören öğrencilere Elektronik, Torna Tesviye, Bilgisayar ve Mobil Dekorasyon alanında yetiştirerek geleceğe hazırlayan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Endüstri Meslek Lisesi ) ERASMUS projeleri kapsamında 2 yeni proje hazırladı. 

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri ile hazırlanan 2 projeden birisi olan  Yenilikçi Robotik Uygulamaları Avrupa Stajı isimli Bilişim ve Elektrik bölümü öğrencilerini kapsayan  içerisinde  Avusturya staj çalışmasınında yer aldığı proje 15 BİN EURO destekleme aldı. 

Yine Mobilya tasarımında farklı yenilikleri amaçlayan CNC tezgahlarının kullanımı isimli projede 27 BİN EURO destekleme alacak. 

ÖĞRENCİLER AVRUPA YOLCUSU

2 projede 42 BİN EURO desteklemesi alan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, projele kapsamında öğrencilerini de Avrupa'nın çeşitli ülkelerine götürerek, oralarda staj almalarını sağlayacak. 

1486

Tüm Haberler