Haberler

DEMİRCİ'DE GENÇLER SPOR YAPIYOR

23 Temmuz 2019 Salı

İlçe sportif faaliyetlerin artması amacıyla başlatılan Yaz Spor Okulu faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Demirci Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, Demirci Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün destekleri ile başlatılan Yaz Spor Okulu, İlçedeki gençleri bir çok dalda spor yaptırıyor. 

11 branşta 26 kursun açıldığı Yaz Spor Okulunda, futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton, jimnastik, okçuluk, hokey, masa tenisi, dart, bocce kurslarında 595 kursiyer yararlanıyor.

Turgut Özal Kapalı Spor salonu, Turgut Özal Çim Sahası ve Eğitim Fakültesi Tenis kortunda yapılan spor kurslarına gençlerin ilgisi oldukça yoğun. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, yaz spor kurslarının olduğu günlerde zaman zaman faaliyetlere katılarak gençlerin kurs faaliyetlerini yerinde takip ediyor ve onlara çalışmalarında destek veriyor.

23 Temmuz Salı günü, Turgut Özal çim sahasında Okçuluk kursu katılan Başkan Selami Selçuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz ile birlikte, kurs faaliyetini yerinde izleyerek, gençlerle birlikte ok attı. 

Yaz Spor okulu faaliyetinin hızla sürdüğünü ifade eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz" Okulların tatil olması ile birlikte bu yıl birçok alanda kurslar açarak gençlerimizin spor yapmalarını sağlıyoruz. Kurslarımız gençlerimiz için gayet eğlenceli ve eğitici oluyor. Belediyemiz ve Gençlik ve Spor Bakanlığınca ilçemize yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandığında Demircili gençlerimize yüzme sporu eğitimlerini de vereceğiz. Bu noktada bizlere desteklerini esirgemeyen Demirci Belediyesine ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Gelecek yıl da yaz spor okulu faaliyetimiz artarak devam edecek "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise "Geleceğimiz olan kıymetli gençlerimizin spor yapmaları bizleri mutlu ediyor. Belediyemizin destekleri ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün koordinesinde yaklaşık 600 gencimiz farklı spor dallarından yaz spor okulunda eğitim alıyorlar. Gençlerimiz, çocuklarımız cep telefonundan, televizyondan ve hayatın yorucu ve zararlı faktörlerinden uzak bir şekilde spor yaparak kendilerini geliştiriyorlar.Belediyemiz olarak her daim gençlerimizin faydalanacağı her organizasyona destek vereceğiz" dedi. 

DEMİRCİ'YE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Başkan Selçuk " Daha önce ilçemize söz verdiğimiz Yarı olimpik yüzme havuzu yatırımına çok kısa bir zamanda başlayacağız. İlçemize bu yatırım yapıldığında gençlerimiz yüzme sporunu da öğrenerek kendilerini geliştirecekler, belkide ileriki yıllarda yüzme sporu yarışlarına katılarak ilçemizi temsil edecekler" dedi. 

2147

Tüm Haberler