Haberler

YATIRIMLARIN PROTOKOLÜ İMZALANDI

18 Temmuz 2019 Perşembe

Ankara'da ziyaretlerini aralıksız sürdüren, Başkan Selami Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanlığı ziyaretinin ardından Spor Toto Teşkilatı ile Demirci'ye yapılacak yatırımların protokolünü imzaladı. 

16 Temmuz Salı günü Ankara'da temaslarına start veren Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, BOTAŞ Genel Müdürlüğü, Türkiye Büyük Millet Meclisi ( T.B.M.M. ) gibi kurumları ziyaret ederek, Demirci'ye yapılacak yatırımları görüştüler. 

Başkan Selami Selçuk ziyaret temasları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatı ile harekete geçen Spor Toto Teşkilatı, Demirci'ye yapılacak yatırımların başlama protokolünü hazırladı. 

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile görüşen Başkan Selami Selçuk, Demirci'ye yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yatırımı, Basket Sahaları ve Semt Sahalarının yapım protokolünü imzaladılar. 

SÖZ VERDİK, YATIRIMLARA BAŞLIYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " İlçe Başkanlarımız ile Ankara'da ziyaret ve temaslarımızı Demirci'mizin geleceği için aralıksız sürdürüyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Demirci'ye söz verdiğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yatırımını görüştük. Bakanımız, Bakanlık yetkililerine süratle talimat verdi. Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik ile protokolü imzaladık. İlçemize tam donanımlı yarı olimpik yüzme havuzu yatırımının yanı sıra, basketbol sahaları ve semt sahaları da yapılacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun "dedi. 

2291

Tüm Haberler