Haberler

YAZ DÖNEMİ KURSLARI BAŞLIYOR

28 Haziran 2019 Cuma

Yaptığı kurs ve faaliyetler ile Demirci'de fark yaratan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, yaz dönem kursları için çalışmalarına başladı.

Okulların tatil olması ile çocuklar ve gençlere yönelik yaz dönem kurslar için kayıtlarını sürdüren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, mevcut kurslarının yanı sıra İlçe Spor Müdürlüğü ile de koordineli olarak spor kurslarını da hizmete açıyor.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yaz dönemi için Gitar, Bilgisayar kullanımı, F Klavye, Kurban kesimi, Hijyen Eğitimi, Oyuncak yapımı, Arapça Kursu, Diksiyon kurslarını açıyor.

Kurslara katılmak isteyen kursiyerler 3 Temmuz Çarşamba gününe kadar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne başvurularını şahsen yapabilirler.

TÜM DEMİRCİ BU YAZ SPOR YAPACAK

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, bu bağlamda İlçe Spor Müdürlüğü ile de koordineli olarak yaz spor kurslarını da hizmete hızla açıyor.

01 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan yaz spor kurslarında Basketbol, Futbol, Jimnastik, Hokey, Okçuluk, Voleybol, Badminton ve Tenis kursları olacak.

Şu ana kadar yaz spor kurslarına 600 kayıtlı kursiyerine yer aldığı öğrenilirken, kurslara katılmak isteyenler 01 Temmuz Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurularını yapabilirler.

1804

Tüm Haberler