Haberler

AK PARTİ İL BAŞKANI MERSİNLİ'DEN, BAŞKAN SELÇUK'A ZİYARET

2 Mayıs 2019 Perşembe

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersin, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

02 Mayıs 2019 Perşembe günü Demirci'yi ziyaret eden AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Demirci Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek tebrik etti.

İl Başkanı Mersinli, ziyaretinde Başkan Selami Selçuk'a çiçek takdim ederek" Demirci yine üzerine düşeni yaptı. Cumhur İttifakı Demirci'de kazandı. Belediye Başkanımız Selami Selçuk geçtiğimiz 5 yıllık dönemde Demirci'ye güzel hizmet ve yatırımlar yaptı. Yeni dönemde de bu yatırım ve hizmetlerin devam edecek. Bizlerde her daim kendisinin yanındayız ve çalışmalarında başarılar diliyoruz " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli'nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu, yeni dönemde Hükümetimiz, Demircili Bakanlarımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte AK Parti ve MHP İlçe teşkilatlarımız ile beraber Demirci'mize yeni yatırım ve hizmetleri kazandırmak için gece gündüz demeden çalışacağız " dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli'nin ziyaretine AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ataman Taydaş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri de eşlik etti.

2354

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ