Haberler

GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ, DEFİLEYE DÖNÜŞTÜ

18 Nisan 2019 Perşembe

Demirci'de ilkokul öğrencilerinin düzenlediği bahar şenliği programında geri dönüşüm malzemelerinden yapılan sıfır atık defilesi büyük beğeni topladı.

İcikler ilkokulu öğrencilerinin düzenlediği bahar şenliği programında öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sergilerken, geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları sıfır atık defilesi de büyük takdir topladı.

Demirci'ye bağlı İcikler mahallesi İcikler ilkokulunda bahar şenliği programında öğrenciler, öğretmenler ve veliler mehter eşliğinde bayraklarla kortej yürüyüşü yapıldı.

Okul bahçesinde yapılan etkinlikte anaokulu ve ilkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterileri sergilendi.

Anasınıfı öğrencileri yaklaşık 3 aydır emek vererek atık malzemelerden hazırladıkları giysiler sıfır atık defilesinde katılımcıların beğenisine sunuldu.

Öğrenciler plastik tabak, bardak, şişe, gazete kağıtları, karton ve pipet gibi geri dönüşüm eşyalarından hazırladıkları birbirinden güzel giysiler öğrencilerin üzerinde sergilenen defile ile büyük beğeni topladı.

Bahar şenliği programının sonunda öğrenciler dombra eşliğinde dünden bu güne kurulan 24 Türk Devletlerin bayrakları ile gösteri yaptılar.

İcikler İlkokulu Müdürü Ayşe Hocaoğlu yaptığı açıklamada " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde hayata geçirilen sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşüm malzemelerinden yaptığımız sıfır atık defilesi gerçekleştirdik. Çocuklarımıza daha güzel ve temiz bir dünya bırakmak için, bu kampanyaya olan ilgimiz artarak devam edecek. Hedefimiz sıfır atık projesini daha geliştirecek, velilerimizi de işin için katacağız. Bu şekilde okul, veli ve öğrenci bütünleşmesini sağlayacağız "dedi.

3422

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ