Haberler

SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARINA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

9 Nisan 2019 Salı

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve  Sosyal Güvenlik kurumu tarafından başlatılan İstihdam Seferberliği 2019 toplantısı Demirci'de de gerçekleştirildi.

09 Nisan 2019 Salı Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı öncülüğünde yapılan " İstihdam Seferberliği 2019 " programının sunum ve bilgilendirmesi Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yavuz Kurt ve İş-Kur İl Müdürü Eşref Aslan tarafından yapıldı. 

Programa Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, İlçede hizmet veren Sanayiciler ve İş adamları katıldı.

Yeni istihdam da çalışana ücret desteğinin 3 ay olduğunu aktaran SGK Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt, İstihdam seferberliğinde uygulanan teşvikler ile iglili katılımcılara bilgi verdi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı da sanayicilerin yapacağı istihdam da devletin yapacağı asgari ücret destekleri ve vergi indirimi destekleri de anlatıldı. 

Program Sanayici ve İşadamları Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt'a ve İŞ-KUR İl Müdürü Eşref Aslan'a soru cevap ile devam etti.

1995

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ