Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EL ELE

5 Mart 2019 Salı

Demirci Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi el ele verdi, Oyuk Arkası ve Yeşiloba mahallesi arasındaki yol yaz sezonuna hazırlandı. 

İlçemiz Oyuk Arkası mevki olarak bilinen yolun Yeşiloba mahallesine bağlanan kısmında arazi sahipleri ve o yolu kullanan mahalle sakinlerinden yolun bakımının yapılması talebinde bulunuldu. 

Demirci Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri de el ele vererek Oyuk arkası mevkiindeki yolda çalışmalara başlandı. 

Demirci Belediyesine ait 7 kamyon ile 5 kilometrelik yola 200 kamyon stabilize malzeme dökümü yapıldı. Greyder ile yola serililen malzeme Manisa Büyükşehir Belediyesine ait silindir ile sıkıştırma yapılarak yol hazır hale getirildi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, oyuk arkası mevkiine giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi, fen işleri ekiplerinden bilgi aldı. 

Yeşiloba mahalle Muhtarı Erdoğan Köse'de, yolun düzenlenmesi ve yapımında emeği geçen Demirci Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

BİRLİKTEN KUVVET, BİRLİKTEN HİZMET VE YATIRIM DOĞAR KAZANAN DEMİRCİ OLUR

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Oyuk arkası mevkindeki yeşiloba mahallesine bağlanan yolda Demirci Belediyesi ve Büyükşehir belediyesi ekiplerince çalışma yapıldı. Yapılan yoğun çalışma ile yola serilen stabilize malzeme sıkıştırılarak yol hizmete sunuldu. Çalışmalara destek veren Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet ve hizmet doğacaktır " dedi. 

2836

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ