Haberler

YAPARSA BAŞKAN SELÇUK YAPAR

14 Şubat 2019 Perşembe

Yatırımların şehri Demirci'de, mahallelere çok amaçlı salon yatırımları hızla sürüyor.

Demirci Belediyesince yapımına 2018 Eylül ayında başlanan Ahmetler mahallesi çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi.

400 metrekare büyüklüğünde 3 katlı çok amaçlı salon en üst katı teraslı çok amaçlı salonun 1. katında yemekhane salonu ve yemekhane, 2. katında gelin odası, erkek ve bayan lavaboları ve geniş bir düğün salonu bulunuyor. En üst teraslı kat ise yaz günlerinde mahalle sakinlerinin düğün, sünnet ve yemekli organizasyonlarda rahatlıkla kullanabileceği bir alan yer alıyor.

Yapılan yatırımdan mahalle sakinleri memnun olurken, salon çevresinde yapılacak son düzenlemelerin ardından çok amaçlı salon Ahmetler mahallesinin hizmetine sunulacak.

YAĞMURDAN, ÇAMURDAN KURTULDUK

Mahalle sakinlerden muhtar azası Bülent Aktaş yaptığı açıklamada "Mahallemizin uzun yıllardır büyük bir ihtiyacıydı.  Düğün salonumuz, yemekhanemiz ile birlikte yapılan çok amaçlı salonumuz mahallemize yapıldı. Yıllardır sünnetlerimizi, düğünlerimizi ve hayır davetlerimizi yağmurda, çamurda bazen de güneş altında yapmak zorunda kalıyorduk. Salonumuz tamamlanmak üzere. Başkanımız Selami Selçuk'a çok teşekkür ediyoruz " dedi.

DEMİRCİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci'mizin her köşesinde belediyemizin bir yatırımı, bir hizmeti var. Ahmetler mahallemizde yapımına başladığımız çok amaçlı salon inşaatında sona geliyoruz. Demirci'mize güzel hizmetler kazandırmak için gece gündüz çalışacağız. Yeni dönemde de halkımızla el ele verecek, Demircimizin her noktasına hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz "dedi. 

2823

Tüm Haberler