Haberler

BAŞKAN SELÇUK, KENT MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

14 Ocak 2019 Pazartesi

Demirci Belediyesince İlçemiz Cumhuriyet meydanı alanına yapılan Kent Merkezi inşaatı hızla devam ederken, Başkan Selami Selçuk'ta inşaatta incelemelerde bulundu.

Kent Merkezi inşaatında kaba inşaatın tamamlanması ile birlikte iç cephe düzenlemelerine hız verilirken, elektrik tesisatı, su tesisatı döşemesine de devam ediliyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Kent Merkezi inşaatına giderek Belediyemiz İnşaat Mühendisi İsmail Karakaş'tan ile birlikte yapılan düzenlemeleri ve yeni düzenlemeler ile ilgili bilgi aldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " İlçemizin her noktasında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İlçemize değer katacak, ilçemizin markası olacak olan Kent Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Demirci'nin gelecek yüzyıllarına hizmet verecek olan Kent Merkezi  4 katlı iş merkezlerinin yer aldığı,önünde geniş meydanlık alan bulunan, en alt katı yaklaşık 1200 metrekarelik kapalı pazar yeri olarak kullanılacak ve binada otopark alanı da yer alacak. Market alanı, çocuklar için geniş bir kapalı oyun alanı, yaşam alanına bakan açık teras ve restoran yer alacak" dedi.

1949

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ