Haberler

FLAŞ HABER, AMATÖR MAÇLAR İPTAL EDİLDİ.

1 Ocak 2019 Salı

Türkiye Futbol Federasyonu, 4-5-6 Ocak 2019 tarihlerinde oynanacak olan tüm amatör müsabakaları iptal ettiğini açıkladı. 

Türkiye Futbol Federasyonu, 4-5-6 Ocak 2019 tarihlerinde oynanacak olan tüm amatör müsabakaları iptal ettiğini açıkladı. TFF, sahalarda ve tribünde ortaya çıkan şiddetin önüne  geçmek, farkındalık yaratmak adına, TFF Amatör Kurul tarafından maçların iptal edildiğini resmi internet sitesinden bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Son zamanlarda amatör futbol karşılaşmalarında artan şiddet ve yaşanılan üzücü olaylar nedeniyle; bu hafta 4, 5 ve 6 Ocak 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılacak tüm amatör futbol müsabakaları TFF Amatör İşler Kurulu'nun aldığı karar ile oynanmayacak" denildi.

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta Yıldırım Bosnaspor ve Küçükköyspor arasında oynanacak maç öncesi çıkan kavgada Küçükköy taraftarı M. Y. (17) bıçaklanarak, hayatını kaybetmişti.

Manisa 1. Amatör B grubunda mücadele eden Demirci Belediyespor'un 5 Ocak 2019 Cumartesi günü Alaşehir'de oynayacağı Yeşilyurt Spor maçı da iptal edilerek, ileri bir tarihe alındığı ifade edildi.

İptal edilen maçların hangi tarihte oynayacağı ise Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilan edilecek.

1665

Tüm Haberler