Haberler

HASTALAR, ARAMA KURTARMA EKİBİNCE HASTANEYE ULAŞTIRILDI

1 Ocak 2019 Salı

Demirci'de kar yağışı ve buzlanma sebebiyle ulaşılamayan iki diyaliz hastası Demirci Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerince alınarak hastaneye ulaştırıldı. 

Demirci'nin yüksek kesimlerinde sabah saatlerine başlayan kar yağışı etkili olurken, soğuk hava sebebiyle de yollarda buzlanmaya neden oldu.

Demirci Devlet Hastanesi diyaliz servis aracı İlçeye bağlı Bardakçı ve Çanakçı mahallelerindeki 2 diyaliz hastasına kar ve buzlanma sebebiyle ulaşamadı. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Belediye Arama Kurtarma ekiplerini bölgeye sevk ederek Bardakçı mahallesinden İsmail Memiş ve Çanakçı mahallesinden Bayram Özel'e ulaşarak hastaneye getirdi. 

4 yıldır diyaliz hastası olduğunu söyleyen İsmail Memiş" Sabah saatlerinde mahallemiz bölgesine etkili bir kar yağdı. Kar sebebiyle diyaliz servis aracımız bize ulaşamadı. 2 saat bekledik ama Demirci Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri gelerek bizi aldı ve hastaneye getirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum "dedi.

2817

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ