Haberler

BAŞKAN, DURMAK NEDİR BİLMİYOR

11 Aralık 2018 Salı

Demirci'de yatırımların tek adresi olan Demirci Belediyesi, kırsal mahallelerde yatırımlarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ilçe merkezinde başlattığı yatırım hamlesini ilçeye bağlı kırsal mahallelerde de sürdürüyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Bardakçı, Çanakçı, Güveli, Ahmetler, Kışlak, Yeşiloba ve İcikler  mahallesine kazandırdığı yemekhaneli çok amaçlı salonlara bir yenisi daha Minnetler mahallesinde yapıyor.

İlçeye bağlı Minnetler mahallesi aşağı mahallede Demirci Belediyesince inşaat malzeme desteğinin verildiği ve mahalle halkı el ele verilerek inşaa edilmeye başlanan 170 metrekare büyüklüğündeki yemekhanede kaba inşaat tamamlanıyor. Önümüzdeki günlerde yemekhanenin çatısı kapatılarak sıva ve pencere montajı yapılacak.

Mahalle Muhtarı Muharrem Mağden " Her talebimize olumlu cevap vererek sorunlarımıza çözüm odaklı yaklaşan Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum. Aşağı Minnetler mahallemizin ihtiyacı olan yemekhanenin yapımına başladık. temelinden, çatısına, sıvasına, penceresine kadar her türlü malzeme desteğini sağlayan Başkanımız Selami Selçuk'a şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum "dedi.

HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demircimizin her mahallesinde belediyemizin bir izi bir yatırımı var. Hizmet odalı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Minnetler mahallemizde yemekhane inşaatı başladı. Mahallemizin ihtiyacı olan yemekhane inşaatı başladı. Minnetler mahallemize hayırlı olsun. Demirci'miz için durmak yok yola devam edeceğiz" dedi.

2510

Tüm Haberler