Haberler

SPORCULARDAN, BAŞKAN'A ZİYARET

18 Ekim 2018 Perşembe

Demirci'nin spor kulüplerinde sporcular Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ettiler.

Demirci Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Demirci'deki spor kulüplerinden oluşan heyet, Amatör Spor haftası etkinleri kapsamında Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında görüş alışverişinde bulundular.

Demirci Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a, Demirci'de her türlü sportif faaliyete destek vermesi, gençlerin spora olan ilgilerinin artması amacıyla kurslara katkı sunmasından dolayı çini plaket takdim etti.

Ziyarette Gençlik Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz'ın yanı sıra, Demirci Belediyespor Antrenörü Özkan Özkahraman, Göztepe Alt Yapı Spor Okulu Sorumlu Ahmet Karakaya, Taekwondo Spor Kulübü Sporcuları da yer aldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı konuşmada " Bu zamana kadar gençlerimizin fiziksel, ruhsal, sosyal, kültürel ve sportif olarak gelişmesi adına Belediyemiz olarak her türlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Gençler bizim geleceğimiz onların yarınlara daha iyi hazırlanabilmesi adına üstümüze düşeni en güzel şekliyle yapmanın gayreti içinde olduk. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz ile birlikte daha güzel etkinlikleri beraberce yapmaya devam edeceğiz. Bizlerde sizlerin bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerde zamanlarınızı daha keyfi işlerle harcamak yerine gençlerimizin yetişmesine ve sporun daha iyi noktalara gelmesine verdiğiniz katkılardan dolayı ben sizlere teşekkür ederim" dedi.

Başkan Selçuk, ziyarette sporcuların  taleplerini de dinledi.

2038

Tüm Haberler