Haberler

LAF BELEDİYECİLİĞİ DEĞİL, YATIRIM BELEDİYECİLİĞİ

8 Ekim 2018 Pazartesi

Demirci'de yılların dolgu alanı, Başkan Selçuk'un projesi ile tarihe gömüldü.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, göreve geldiği günden bugüne pazaryeri alanında bulunan dolgu alanı üzerinde uyguladığı proje, İlçenin kötü görüntüsünü ortadan kaldırdı.

Belediye Fen İşleri ekiplerince yaklaşık 10 BİN kamyon hafriyat dökümü yapıldı. Alana katlı duvar sistemi ile güzel bir görünüme kavuşturulması sağlandı. 

Pazaryeri alanına üretici pazarı, eski dolgu alanına katlı duvar sistemi ile çocuk oyun grupları, piknik masaları ve yeşilliği ile güzel mekana kavuşurken, Demirci'nin trafik sorunu da düvenönünden, Salihli karayoluna bağlanan yeni bir çevre yolu yapılarak hizmete sunuldu.

DEMİRCİ'YE YENİ BİR NEFES ALANI KAZANDIRDIK

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'de dolgu alanı olarak bilinen, karşıdan bakıldığında içler acısı bir görüntüsü olan bu yeri artık yaptığımız düzenlemeler ile vatandaşlarımızın dinlenip keyifle sohbet edebilecekleri bir alan, çocuklarımız için güzel bir mekan ve seyir terası alanına dönüştürdük. Pazaryeri alanımıza üretici pazarı yaparak hizmete sunduk. Diğer yandan balıkçı esnafımız içinde balıkçı pazarı işyerleri yapımında da sona geliyoruz. Demirci'nin pazaryerine gelecek yüzyıllara hizmet verecek yatırımlar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz "dedi. 

2182

Tüm Haberler