Haberler

İKİ ODA BAŞKANIN'DAN SERT AÇIKLAMA

16 Ağustos 2018 Perşembe

Piyasalarda son dönemdeki döviz artışı ve abd'nin Türkiye'ye karşı olan tutumu tüm ülkede tepkiye neden olurken, tüm kesimlerden de hükümete destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Demirci'de de son dönemki olaylara karşı sivil toplum kuruluşlarından da hükümete destek ve yaşanan döviz dalgalanmasına tepki açıklamaları yapıldı.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem ve Ziraat Odası Mehmet Karakaya ortak bir basın açıklaması yaparak " Bu Ülke ne badireleri canı pahasına atlatmış bir millet parayla pulla sınanamaz " dediler.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ, abd MENŞELİ ÜRÜNLERİ BOYKOT EDİYORUZ

       İki Oda Başkanından yapılan ortak açıklama şöyle  ; Kamuoyunun malumu olduğu üzere, başta ABD olmak üzere , ülkemiz ağır bir ekonomik saldırı altındadır. Şimdiye kadar değişik sahalarda yürüttükleri faaliyetlerle, büyüyen ve güçlenen Türkiye’yi yolundan alıkoymak için var gücüyle çalışan şer odakları, son çare olarak ekonomimize kast etmiştir.

   Unuttukları şey şudur ki ; bu ülke ne badireleri canı pahasına atlatmış bir millet parayla pulla sınanamaz. Bu topraklar için evlatlarını seve seve feda etmiş Yüce Türk Milletinin her ferdi, gerektiğinde son kuruşunu da vatanına feda etmekten bir an dahi tereddüt etmez. Ülkemizin esnafı, zanaatkârı, sanayicisi, çiftçisi binlerce yıllık tarihleri ve atalarından aldıkları terbiye ile, kişisel menfaatleri uğruna devletin bekasını hiçe saymayacaklar,  çıkarları için vatanlarını satmayacaklar.

   Devlet büyüklerimizin  öncülüğünde, toplumumuzun kenetlenmiş her kesimi gibi, Demirci Ticaret Odası ve Demirci Ziraat Odası Başkanlığı olarak, bu davaya sonuna kadar destek verecek, Devletimizin yanında olup, özellikle ABD menşeli ürünlerin ve ithal ürünlerin kullanılmaması ,alım ve satımını yapılmaması kararını aldık. Alınan bu kararın milli seferberliğe katkı sağlamak amacıyla uygulanmaya başladık. Tüm paydaşları ve bağlı sivil toplum kuruluşlarının katılımları ile alacağı tedbir ve aksiyonlarla bu mücadeleye davet ediyoruz " denildi.

3751

Tüm Haberler