Haberler

400 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE YENİ YATIRIM BAŞLADI

14 Ağustos 2018 Salı

Demirci'nin her noktasında hizmetlerini aralıksız sürdüren Demirci Belediyesi, mahallelerde çok amaçlı salon inşaatlarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından daha önce Ahmetler mahallesine müjdelenen çok amaçlı salon inşaatına start verildi.

400 metrekare büyüklüğünde 2 katlı olarak yapılacak olan çok amaçlı salonun temel betonu atıldı. Önümüzdeki günlerde de birinci kat kolon çalışması yapılacak.

Alt katı yemekhane ve lavaboların yer alacağı çok amaçlı salon mahallenin yıllardır büyük bir ihtiyacını da ortadan kaldıracak.

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER

Ahmetler Mahalle Muhtarı İsa Demirel, Yıllardır düğün, sünnet ve hayır yemeği gibi davetlerimizi dışarıda yapıyorduk. Tozun toprağın içerisinde. Başkanımızdan düğün salonu talebinde bulunduk. Başkanımız bizi kırmadı, mahallemize 2 katlı 400 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salon yapımına başladı. Kendisine mahallem adına çok teşekkür ediyorum "dedi.

DEMİRCİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demircimizin hizmetindeyiz. Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın " Şehir'de Ne Varsa, Mahallelerde de O Olacak " sözü ile hareket ediyor, mahallelerimize çok amaçlı salonlar yapıyoruz. Çanakçı ve Bardakçı mahallelerimizde çok amaçlı salonları hizmete açtık. Güveli çok amaçlı salonda sona geliyoruz. Diğer yandan İcikler'de çalışmalar devam ediyor. Ahmetler mahallemize de 400 metrekare 2 katlı çok amaçlı salon inşaatına söz verdiğimiz gibi başladık. İnşallah en kısa sürede hızla çalışarak tamamlayıp hizmete sunacağız "dedi.

2880

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ