Haberler

BARDAKÇI ÇOK AMAÇLI SALON HİZMETE AÇILDI

22 Temmuz 2018 Pazar

Demirci'nin her noktasında yatırımlarını sürdüren Demirci Belediyesi, yeni yatırımları da vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

Demirci Belediyesi tarafından İlçemiz Bardakçı mahallesine yapılan çok amaçlı salon inşaatı tamamlanmasının ardından büyük bir katılımla açılış töreni yapıldı.

Bardakçı mahallesinde yapılan açılış törenine Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende  Mahmutlar halk oyunları ekiplerince yöresel oyun gösterisi büyük ilgi gördü.

Törenin açılış konuşmasını yapan Mahalle Muhtarı Ali ilkdoğan" Mahallemize böylesine büyük bir yatırımı kazandıran, ayrıca her daim mahallemizin isteklerini anında çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise yaptığı konuşmada " Demirci Belediyesi olarak vatandaşımıza en güzel hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Demirci merkezde kent merkezi, yaşam alanı, yeni çevre yolu ve düğün salonu inşaatları hızla sürerken, ilçemize bağlı mahallelerimizde de çok amaçlı salonlar yapıyoruz. Bardakçı mahallemize 600 metrekare büyüklüğünde 2 katlı çok amaçlı salon yaparak bugün hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun gibi Ahmetler, İcikler, Güveli mahallelerimizde de çok amaçlı salon inşaatlarımız hızla devam ediyor. Geleceğe hizmet verecek, kalıcı yatırımları ilçemize kazandırıyoruz " dedi.

Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan " 24 Haziran seçimlerinde Demirci bir kez daha şampiyonluğunu tescilledi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize en büyük desteği vermiştir. Demirci Belediyemiz tarafından bugün Bardakçı mahallemize yapılan yatırımını hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ak Parti Belediyeciliği hizmet üreten, geleceğe yönelik kalıcı hizmetleri vatandaşa sunan bir belediyeciliktir. İnşallah yerel seçimlerde de Büyükşehir Belediyesini kazanarak, Ak Parti Belediyeciliğini tüm Manisa'ya yapılacak hizmetlerle göstereceğiz " dedi.

Konuşmaların ardından Bardakçı Mahalle Muhtarı Ali İlkdoğan tarafından, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a plaket takdimi yapılmasının ardından, Bardakçı Mahallesi Çok Amaçlı Salon'un açılış kurdelesi kesildi.

2709

Tüm Haberler