Haberler

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

16 Temmuz 2018 Pazartesi

Demirci ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri çerçevesinde Çereşe meydanından Belediye hizmet binası önüne yürüyüş yapılırken, Belediye hizmet binası önünde program gerçekleşti.

Çereşe meydanından başlayan yürüyüş öncesi vatandaşlara belediye tarafından bayrak dağıtıldı. Binlerce vatandaşın katılımı ellerinde bayraklarla belediye hizmet binası önüne kadar mehter marşları ve 15 Temmuz marşları ile kortej yürüyüşü gerçekleşti.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen Demokrasi Nöbetinde Kaymakam Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk Meydanı doladuran binlerce vatandaşa bir konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Biz bu toprakların kıymetini biliyoruz. Atalarımızın bu toprakların can verdi. Bizlerde onların torunları olarak bu ülkeye her zamankinden daha fazla sahip çıkıyoruz ve çıkmalıyız. Rabbim ülkemizin huzurunu, birliğini ve dirliğini bozmasın " dedi.

Kaymakam Mutlu Akyol ise “ Türkiye’nin birliğine göz diken hainlere aziz milletimiz en güzel cevabı vermiştir. Milletimiz o gecede demokrasisine sahip çıkmıştır “dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik programına 15 Temmuz gazileri Safiyet Bayat, Mehmet Şükrü Kıntaş, Metin Doğan, Şerife Boz ve Şehit Kerem Yıldız'ın annesi Asiye Yıldız’da Demirci halkı için gönderdikleri videolarda vatandaşlara izletildi.

Programında sonunda İlçe Müftülüğünce Şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua okundu.

2865

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ