Haberler

DEMİRCİ'DE MEZUNİYET ŞENLİKLERİ BAŞLADI

19 Haziran 2018 Salı

Demirci'de her yıl geleneksel olarak yapılan mezuniyet şenlikleri start aldı

Demirci Belediyesi'nin sponsorluğunda her yıl geleneksel olarak düzenlenen mezuniyet törenlerinde üniversite caddesi üzerinde kurulan stantların açılış kurdelesi Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

Açılışa Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İsmail Taşlı, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Emniyet Müdürü Cenk Gedik, Jandarma Komutanı Teğmen Okan Doğan,daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Açılışın ardından Kaymakam Mutlu Akyol ,Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet üniversite caddesi üzerinde kurulan stantları ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'de her yıl Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okuluna yönelik mezuniyet törenlerini gerçekleştiriyor. Öğrencilerimizin ailelerinin de katılımı ile 7 gün süren bir etkinlik programı yapıyoruz. Üniversite  caddesinde standlar faaliyete başladı, her akşamda farklı etkinlikler müzikli eğlence programları düzenliyoruz " dedi.

3430

Tüm Haberler