Haberler

18 OKULA, 18 MASA TENİSİ

30 Mayıs 2018 Çarşamba

Demirci'nin her noktasında hizmetlerini sürdüren Demirci Belediyesi , okullarımızın taleplerini de anında çözüme kavuşturuyor.

Demirci Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünce 18 okula,  18 masa tenisi projesi çerçevesinde okullarda sportif faaliyetlerin arttırılması amacıyla masa tenisi verildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz ile birlikte okulları ziyaret ederek masa tenislerini teslim ettiler.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz" Demirci'de sportif faaliyetlerin arttırılması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 18 Okula, 18 masa tenisi projemizde okullarımıza belediyemizin desteği ile masa tenislerini teslim ettik. Diğer yandan farklı spor dallarını öğrencilerimize ve gençlerimize aşılma adına yeni çalışmalarımız mevcut. Bu bağlamda bocce ve durt sporunu ilçemize kazandırdık.  15 bocce ve 5 durt okullarımıza vererek, bu spor dalları da okullarımızda oynanıyor. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a, spora verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Öğrencilerimizin boş zamanların da spor yapmaları ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Çocuklarımız derslerinden kalan zamanlarında okullarında arkadaşları ile birlikte masa tenisi sporunu yapmaları, diğer yandan farklı spor dallarını da öğrenmeleri çok önemli. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif faaliyetler yapabilmeleri amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz " dedi.

2279

Tüm Haberler