Haberler

PROJEYİ YAP, DESTEĞİ KAP. GENÇLER BU HABER SİZİN İÇİN

12 Nisan 2018 Perşembe

Gençlik ve Spor Bakanlığı " Hayallerinin Sesini Yükselt " projesi kapsamında proje hazırlayan gençlere maddi destek verecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerimiz için daha iyi hayat şartları ve yeni fırsatlar sağlamak, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde proje teklif çağrısına (2018 – I Özel Çağrı) çıkılmıştır.

Programa, Üniversitelerde Gençlik Toplulukları, resmi ortaöğretim kurumlarında Gençlik Grupları proje teklifinde bulunabilecektir.

Program kapsamında “Sağlıklı Yaşam ve Spor”, “Kültür ve Sanat” ve “Yenilikçi Fikirler” alanlarında sunulan projelere 5.000 TL - 20.000 TL arasında mali destek verilmesi planlanmaktadır.

Proje başvuruları Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi (https://gpdp.gsb.gov.tr/) üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Proje başvuruları 09 Nisan 2018 tarihinde saat 09.00’da başlayacak ve başvurular 23 Nisan 2018 tarihi saat 24.00’e kadar alınacak olup, Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi başvuru başlangıç tarihine kadar kapalı olacaktır.

Ayrıntılı bilgi almak isteyenler Ticaret ve Kültür Merkezinde bulunan  Demirci Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret edebilirler.

2024

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ