Haberler

GENÇLER 3 GÜNLÜK KAMPTA BULUŞTU

9 Nisan 2018 Pazartesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Bahar Dönemi Kamp programları yapıldı.

30 Mart - 2 Nisan 2018 tarihlerinde kızlar, 6-9 Nisan 2018 tarihleri arasında ise kız öğrenciler Kırkağaç ilçesinde bulunan Şehzadeler gençlik kampına Manisa il merkezi ve ilçelerinden öğrenciler kampa akın etti.

Demirci Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü organizesinde İlçemizden 12 okulumuzdan 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerimizden 176 erkek öğrenci, 176 kız öğrenci olmak üzere 352 öğrencimiz kampa gittiler.

Öğrencilerimiz 3 gün boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığımızın programlarıyla kamp imkanlarından faydalanırlarken, kamp süresi boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kampa gelen spor antrenörleri öğrencilere, dart, bisiklet, yürüyüş, koşu ve çeşitli sportif etkinlikler yaptırdılar.

İlçemizin belirlenen 4 noktasından başladığımız kamp yolcuğuna mahalle ve merkeze bağlı 12 okulumuzun 6.7. ve 8. sınıf erkek öğrencileri katıldı.

Demirci Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz yaptığı açıklamada " Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklaşa olarak düzenlenen 3 günlük kamp programımız bitti. Bu bağlamda 352 öğrencimizin bu kamplardan yararlanmalarını sağladık. Gençlerimiz 3 gün boyunca kamplarımızda çeşitli sportif faaliyetlerle spor yaptılar " dedi.

3324

Tüm Haberler