Haberler

ÇANAKÇI MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SALON AÇILDI

1 Nisan 2018 Pazar

Demirci'de yatırımların tek adresi Demirci Belediyesi, mahallelere yaptığı çok amaçlı salonları ve yatırımları hizmete açmaya devam ediyor.

Demirci Belediyesince İlçemiz Çanakçı mahallesine yapılan 225 metrekare büyüklüğünde yemekhane ve lavaboların yer aldığı çok amaçlı salon inşaatının  tamamlanması ile birlikte yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

01 Nisan Pazar günü Çanakçı mahallesinde düzenlenen çok amaçlı salon açılışı törenine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, Daire Amirleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programının açılış konuşmasını yapan Mahalle Muhtarı Halil Sevim " Mahallemizin her daim her ihtiyacına cevap veren Belediye Başkanımıza, mahallemize yapmış olduğu çok amaçlı salondan dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı konuşmada " Yola çıkarken Reisimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi şehir'de ne varsa köyde de o olacak. Halkımız bizim baş tacımız, tüm gücünüzle halkımızın hizmetinde çalışacaksınız dedi. Bizde bu düsturla yola çıktık. Halkımızdan yetki istedik, bizi iki kanatlı kuş yapın. Hem mahalli hem de genel iktidar güçlerini birleştirsin daha iyi hizmet sunalım dedik. Halkımız sağ olsun bize bu yetkiyi verdi ve çok şükür çift kanatlı kuş Demirci'nin her yerinde hizmetlerini sürdürüyor. Bunlardan birisi de Çanakçı mahallesine yaptığımız çok amaçlı salon. Bunun gibi 10 mahallemizde daha çok amaçlı salonlar yaptık. Artık hasat mevsimi her hafta her ay yaptığımız yatırımları birer birer halkımızın hizmetine sunacağız. Maalesef kötü konuşmayı marifet bilen, yapılan hizmete bir kulp bulmaya çalışanlar var. 5 yıl önce hastane yapılacak mı, yapılmayacak mı münakaşaları yapılıyordu. Hastaneyi yaptık, bu seferde dediler ki, içinde doktor yok. Bugün 17 uzman doktorumuz ile hastanemiz çalışıyor. Yeter mi yetmez, ülkemiz kalkındıkça, istikrar sürdükçe daha çok hizmetler halkımızla buluşacak. Demircimiz için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Çanakçı mahallesi çok amaçlı salon hayırlı uğurlu olsun "dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili - KİT Komisyonu Başkanı Uğur Aydemir " AK Parti ile Türkiye güzel günler geçirmeye başladı. Güzel günleri birlikte yaşıyoruz. Halkımız sayesinde 2002 yılından itibaren AK Parti iktidarda. Halkımız sayesinde tarihte ilk defa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızın oyları ile seçildi. Ak Parti göreve gelir gelmez yerelden genele her yere hizmetlerini ulaştırdı, ulaştırmaya devam ediyor. Türkiye'de güzel şeyler olurken, düşmanlarımızda boş durmuyor. Her türlü felaketi yapmak için gayret ediyorlar. Amaçları Türkiye'yi tökezletmek, düşürmek için gece gündüz uğraşıyorlar. 15 Temmuz'u hep birlikte yaşadık, 15 Temmuz gecesini bizler dahil bizden sonraki nesillerinde unutma şansı yok. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Rabbim bizlere bir daha 15 Temmuz'ları yaşatmasın. Türkiye olarak bataklıktaki terör yuvalarını bitirmek için Afrine operasyon yaptık. Rabbim bizleri mahçup etmedi, milletimizin duasıyla Afrine'de Türk bayrağını çektik. Oradaki 3 Bin 800 teröristi de yerin dibine gömdük. Daha önce piyade tüfeğini üretmeyen Türkiye artık, savunma sanayinde büyük ataklar yaptı. Bugün artık kendi savaş tankımızı, helikopterini, insansız hava aracını üreten bir büyük Türkiye var artık.  Çanakçı mahallesine yapılan çok amaçlı salon halkımıza hayırlı uğurlu olsun "dedi.

Açılış programında Çanakçı Mahalle Muhtarı Halil Sevim tarafından Çanakçı mahallesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Selami Selçuk'a plaket takdim etti.

Konuşmaların ardından Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Çanakçı Mahallesi Çok Amaçlı salonun açılış kurdelesini kestiler.  

2595

Tüm Haberler