Haberler

THİS İS A ŞANTİYE

23 Mart 2018 Cuma

Yatırımlar Şehri Demirci'de bir yatırım daha start aldı.

Demirci Belediyesi koordinesinde arsa alımında stk'larında desteği ile Demirci'ye uzun zaman kazandırılması için gayret gösterilen açık cezaevi yatırımında yüklenici firma binaların temellerini atmaya başladı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Ak Parti eski İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar ve belediye meclis üyeleri Cezaevi şantiye alanına giderek, inşaat alanında incelemelerde bulundular.

İnşaattaki çalışmalar hakkında şantiye şefinden bilgi alan Başkan Selami Selçuk, inşaat alanını beraberindeki heyet ile birlikte gezdiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar " Demirci açık cezaevi inşaatı başladı. İnşallah hava şartları müsaade ettiği süre içerisinde inşaat tamamlanarak hizmete sunulacak. Emeğe geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

 Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci'de her alan yatırımlar devam ediyor. Hükümet ve belediye yatırımlarımız son sürat yapılıyor. Cezaevi inşaatı ile ilgili uzun zamandan bu yana çalışmalar vardı. Biz vatandaşlarımıza söz verdik ve yapılacağını söyledik. Her zaman olduğu gibi olumsuz konuşmayı maharet zannedenler yine olumsuz konuştular. Türkçe olarak derdimizi anlatamadık, beli bu ingilizce başlık anlamalarına yardımcı olur. Göründüğü gibi cezaevi yatırımı başladı ve hızla devam ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz "dedi.

3036

Tüm Haberler