Haberler

4 AYDA, 2 GAZETE VE 5 TV YAYINI

23 Mart 2018 Cuma

Demirci'yi 4 ayda 2 ulusal bazda yayın yapan gazete de ve 4 Ulusal kanalda yer verildi.

Demirci'de belediye ve hükümet yatırımları aralıksız devam ederken, İlçe'de yetişen yöresel ürünleri de tanıtılıyor.

Demirci Belediyesinin organizasyonunda yapılan tanıtımlarda 28 Ekim 2017 Cumartesi günü Güneş Gazetesinde, 13 Ocak 2018 Cumartesi günü de STAR Gazetesinde Demirci Hünnap'ına tam sayfa yayın yapılarak, geniş yer verildi.

Ulusal bazda Türkiye'ye ve Dünya'ya yayın yapan marka Televizyon kanallarında da Demirci Belediyesinin girişimleri ile İlçemizin adı duyurulurken, Demirci Hünnap'ına da yer verildi.

26 Ekim 2017 Perşembe günü ÜLKE Televizyonunda Gazeteci Turgay Güler'in sunumuyla En Sıradışı programında Demirci ve Demirci Hünnap'ına geniş yer verilmişti.

Show Tv'de yayınlanan TURGAY BAŞYAYLA İLE LEZZET YOLCULUĞU program ekibi Demirci Belediyesi girişimleri Demirci Mahmutlar Mahallesinde çekimler yaptı. 03  Şubat 2018 Cumartesi günü de SHOW TV ekranlarında çekilen görüntüler yayınlandı.

Diğer yandan A Haber'in fenomeni, Sabah Ajansı programının sunucusu Erkan TAN, 21 Şubat 2018 Çarşamba ve 12 Mart  Pazartesi günü Demirci Hünnap'ını milyonlara tanıttı.

17 Mart 2018 Cumartesi günü de ATV ekranlarında yayınlanan ATV HAFTA SONU programının sunucusu İbrahim Sadri, Demirci Hünnap'ına programında yer verdi.

Demirci Belediyesi girişimleri yine önümüzdeki günlerde 2 Televizyon kanalında daha Demirci'den ve Demirci Hünnap'ından bahsedilecek.

GAZETECİ TURGAY GÜLER'İN SUNUMUYLA, DEMİRCİ HÜNNAP'I ÜLKE TV EKRANLARINDA TANITILDI.

A HABER'İN FENOMENİ ERKAN TAN DEMİRCİ HÜNNAP'INI TANITTI

DEMİRCİ ATV HAFTA SONU HABERLERİNDE, İBRAHİM SADRİ'NİN SUNUMUYLA

DEMİRCİ A HABER EKRANLARINDA, ERKAN TAN'IN SUNUMUYLA

DEMİRCİ MAHMUTLAR MAHALLESİ, SHOW TV LEZZET YOLCULUĞU PROGRAMINDA TANITILDI.

2058

Tüm Haberler