MADENİ SANATKARLAR'DA, AHMET SİMAVLI DÖNEMİ
22 Mart 2018 Perşembe
Demirci Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası olağan genel kurulu gerçekleşti.
22 Mart Perşembe günü Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen kongreye Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve oda üyeleri katıldı.
Olağan Genel Kurulun divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Ulaş Yaptı.
Tek adaylı kongrede Ahmet Simavlı 91 oyla Demirci Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığına Seçildi.
Ahmet Simav'lının yönetim kurulunda ise, Nurullah Ayyıldız, Mehmet Şahin, Kadir Emren, Mehmet Gül, Bayram Gökçe ve İsmail Çilengir yer aldı.
Olağan genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk " Esnaf bir şehrin temel taşıdır. Belediyemiz olarak her daim esnaflarımızın sorunlarına duyarlı olduk ve çözüm odaklı çalıştık. Tek adayla yapılan bir kongre. Bu neden Madeni Sanatlar Esnaf Odası Başkanlığına tek aday olan Ahmet Simavlı ve yönetimine başarılar diliyorum. 32 yıldır Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasının Başkanlığını yürüten Şakir Keskin'de bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum "dedi.
32 BAŞKAN'A, BAŞKAN SELÇUK'TAN PLAKET
1986 yılında Demirci Madeni Sanatkarlar Esnaf Oda Başkanlığına seçilen Şakir Keskin, kongrede aday olmadı.
Kongrede Belediye Başkanı Selami Selçuk, tarafından Şakir Keskin'e 32 yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.
2449