Haberler

BAŞKAN SELÇUK’TAN, SATRANÇ SINIFLARINA SATRANÇ TAKIMI

20 Mart 2018 Salı

Her alanda Demirci merkez ve mahallelerinde hizmetlerini aralıksız sürdüren Demirci Belediyesi, okullarımıza ve öğrencilerimize de destek vermeye devam ediyor.

19 Mart Pazartesi günü ilçemiz Kılavuzlar mahallesinde Şehit Ferhat Vurucunun ismi Kılavuzlar mahallesindeki ortaokula ismi verilmişti.

Törenin ardından Demirci Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce ortak proje kapsamında Demirci Belediyesi armalı satranç takımı hediye edildi.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz ve daire amirlerince Kılavuzlar Mazhar Dede İlkokulunda bulunan satranç sınıflarındaki öğrencilere satranç takımı hediye edildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada “ Okullarımızda satranç eğitiminin gelişmesi ve çocuklarımıza satranç bilincinin kazandırılması amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Satranç sınıflarının ihtiyaçlarının karşılanmasına destek oluyoruz. Ayrıca okul sporları kapsamına giren Bocce sporunun tanıtılması ve yaygınlığının arttırılması amacıyla okullarımıza Bocce dağıtımı da yapıyoruz. Bugün tabela açılışını yaptığımız Kılavuzlar Şehit Ferhat Vurucu Ortaokulu ziyareti esnasında Kılavuzlar Mazhar Dede İlkokulu öğrencilerine Satranç ve Okulumuza Bocce Takımı dağıtımını gerçekleştirdik “ dedi.

2001

Tüm Haberler