Haberler

BELEDİYE'DEN BAYANLARIMIZA EN ANLAMLI PROGRAM

8 Mart 2018 Perşembe

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Demirci Belediyesi Bayanlarımıza özel program düzenledi.

08 Mart 2018 Perşembe günü Belediye Ticaret ve Kültür Merkezi salonunda düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, eşi Feriha Acar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akşahin ve çok sayıda bayan katıldı.

Belediye tarafından organize edilen kahvaltı programında bayanlar hoşça vakit geçirirken, Belediye Başkanı Selami Selçuk'un eşi Güzide Selçuk masaları gezerek bayanların 8 Mart Dünya Kadınları gününü kutladılar.

Programda Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçik için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okundu.

8 Mart özel programında Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Başkanı Mehmet Acar birer selamlama konuşma yaparak programa katılan tüm bayanların günlerini kutladılar.

Programda konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk  " Kadınlarının haklarının bir gün yapılacak etkinlik ile ödenmez. Tüm bayanlarımıza değer veriyoruz. Belediyemiz olarak bir kahvaltı organizasyonunda bayanlarımızı ağırladık. İnşallah biz kadını ile erkeği Demirci'yiz. Hüzünleri ve mutlulukları birlikte yaşayacağız. Kadına şiddet hükümetimizin ve devletimizin üzerine gittiği bir konudur. Kadına olan şiddeti kınıyorum. Tüm bayanlarımızın Dünya Kadınlar günü kutlu olsun "dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar gününün önemine dikkat çeken Güzide Selçuk ise  " Kadınlarımız siyasetten, sanata, spordan, iş dünyasına kadar birçok alanda başarılar göstermektedir. Peygamber efendimiz Hz Muhammet (sav) hadisi şeriflerinde "Cennet analarımızın ayakları altındadır" diyerek kadının dinimizde yerinin ve öneminin ne kadar büyük olduğunu bizlere anlatmaktadır "dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Selami Selçuk'un eşi Güzide Selçuk, tarafından bayanlara güne özel hazırlanan şal hediye etti.

Programda ayrıca Sağlık Grup Başkanlığınca Kadınlara sağlık konuları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

4005

Tüm Haberler