Haberler

BAKKALLAR ODASINDA SEÇİM HEYECANI, 6 ADAY YARIŞIYOR

6 Mart 2018 Salı

Demirci Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı olağan kongresi yapılıyor.

06 Mart 2018 Salı günü Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan kongreye Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Hasan Geriter, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve delegeler katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığına Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Hasan Geriter seçildi.

324 delegenin yer aldığı Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkan kongresi adaylığında İbrahim Kama, İsmail Hakkı Erköylü, Murat Tutal, Mustafa Tekerlekli, Yaşar Akkaya ve Zeki Demir olmak üzere 6 aday yarışıyor.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk “  Bakkallar odasında bol adaylı bir kongre yaşıyoruz. Odalarımız toplumumuzda önemli bir yere sahip. Esnafımızın sorunlarını, taleplerini ve işlemlerinin daha iyi yürütülebilmesi amacıyla odalarımız faaliyet yapıyor. Birbirinden değerli 6 aday Bakkallar odası başkanlığına talip. Yarışa katılan tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum.

KONGREDE YATIRIM MÜJDESİ

Belediye Başkanı Selami Selçuk “ Demirci’nin temel problemi yol. Bizde ulaşımda sıkıntıların aşılması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün aldığım netice üzerine 14 Ağustos 2017 tarihinde ihalesi yapılan ve itirazlar olması nedeniyle devam eden süreç tamamlandı. Demirci – Gördes yolunu yapacak olan müteahite yer teslimi gerçekleşti ve çalışmalara başlanıyor “ dedi.

Demirci Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası seçim sonuçları saat 17:30'da açıklanacak.

2738

Tüm Haberler