MEHMETÇİĞİMİZE BİR DESTEKTE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN
1 Mart 2018 Perşembe
Demirci'de Eğitim Fakültesi Öğrencileri Zeytin Dalı Harekatında mücadele eden Mehmetçik için ördüğü atkı ve bereleri bölgeye göndermek üzere Demirci İlçe Jandarma Komutanlığına teslim ettiler
Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumunda barınan Eğitim Fakültesi öğrencileri Halk Eğitim Merkezinin de desteği ile Zeytin Dalı Harekatında bölgede mücadele veren Mehmetçik için atkı ve bere ördüler.
Demirci İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen törenle atkı ve bereler öğrenciler ve Demirci Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Seyhan Terzi tarafından İçişleri Bakanlığı Müşterek Operasyonlar Birimi Islahiye Gaziantep'e gönderilmek üzere İlçe Jandarma Komutanı Okan Doğan'a teslim edildi.
Yapılan törende Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Nimet Akgün tarafında da Gündoğdu marşının işaret diliyle okudu.
Törende konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk " Ülkemizin geleceği adına terörü ortadan kaldırmak için doğru bir hedefte yüründüğünde milletimizin nasıl kenetlendiğini görmekteyiz. Herkesin toplumsal iş bölümünde yapacağı işler farklı. Öğrencilerimiz çok anlamlı bir çalışma yaparak, Mehmetçiğimiz için atkı ve bereler ördüler" dedi.
Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ise " Sınır güvenliğimiz için ve bizi tehdit eden terörist unsurlara karşı afrinde vatanımız için askerlerimiz mücadele ediyor. Diğer taraftan da ilim tahsili yapan genç kızlarımız tarafından da Mehmetçiğimize atkı ve bere örülerek bu soğuk kış günlerinde onların üşümemesi için destekte bulunuyorlar. Milletimiz dayanışma içerisinde Mehmetçiğimize Zeytin Dalı Harekatına destek vermeye devam ediyor " dedi.
2628