Haberler

BİLİM OLİMPİYATLARI BAŞLADI, 36 ÖĞRENCİYE ANTALYA GEZİSİ

28 Şubat 2018 Çarşamba

Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, kendi bünyesinde yaptığı yeni uygulamalar ile öğrencilerine farkındalık yaparak ödüllü bilim olimpiyatları düzenliyor.

Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürlüğü, 23 Şubat ile 19 Mart tarihleri arasında 13 ders branşında yapacakları sınavda başarılı olan 36 öğrenciyi Antalya gezisi bekliyor.  Okul idaresi panolarda yaptıkları tanıtım çalışmalar ile öğrencilerin yapılacak olan sınavlara da katılımını arttırıyor.

Okul Müdürü Mustafa Yıldız " Öğrencilerimiz ders performanslarını arttırmak amacıyla çeşitli programlar yapmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda 23 Şubat-19 Mart tarihlerinde okulumuzda Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Müzik, Beden Eğitimi, Coğrafya, İngilizce, Almanca, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Felsefe, Türk Dili ve Edebiyatı derslerinden yapılacak sınavlarda en başarılı 36 öğrencimizi Antalya gezisi yaptıracağız. Tamamen ücretsiz bu ödülde tarihi, turistik,kültür ve eğitim ziyaretlerimiz olacak. Eğitimde başarıyı artırmak adına yapılan bu etkinliğimiz de bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum "dedi.

Yapılan olimpiyatların sonuçları okul idaresinde 30 Mart 2018 Cuma günü açıklanmasının ardından, başarılı olan 36 öğrenci 3 gün sürecek olan Antalya gezisine katılacaklar.

1823

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ