Haberler

KUDÜS VE ZEYTİN DALI KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

15 Şubat 2018 Perşembe

Kudüs’ün dünü ve bugünü Zeytin dalı harekâtı konferansı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Demirci Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında Gazeteci Yazar Turgay Güler ve Tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik’in katılımlarıyla Zeytin Dalı harekâtı ile ilgili tüm gelişmeler ve Kudüs’ün derin tarihi katılımcılara anlatıldı.

Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen konferansa Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Gedik, İlçe Jandarma Komutanı Okan Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye’nin Kuzey Suriye bölgesinde terör yuvalarını bitirmek için mücadele ettiğini vurgulayan Gazeteci Turgay Güler " Yıllarca terörle kendimize ait olmayan silahlarla mücadele etmeye çalıştık. Şimdi savunma sanayimizde Zeytin Dalı harekâtında kullanılan silahların %70’i kendi Ülkemizde yapılıyor. Tarih boyu Türkiye’ye çeşitli oyunlar oynamaya çalışan hain güçler artık tek tek bitiriliyor. Türkiye elbette zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte Milletimiz dün olduğu gibi bugünde Cumhurbaşkanı’nın yanında yer alacak ve bu harekât tanda zaferle çıkacaktır" dedi.

Prof. Dr. Mehmet Çelik " Türkiye artık eski Türkiye değil orta doğuda oyun kuran ve yöneten bir Ülke konumunda. Amerika Kudüs üzerine hamle yaparak Müslümanları kışkırtmaya çalıştı. Kudüs tarih boyunca Müslümanların onur kalesi olmuştur. Birleşmiş milletlerde yapılan oylamada Cumhurbaşkanımız sayesinde Kudüs’ün onurunu korumak için büyük bir çaba sarf ederek 125 ülke Türkiye’nin yanında yer almıştır. Gelecek nesiller Kudüs’ün tarihini yakından incelemelidir. Türkiye tarihin her noktasında önemli dönemlerden geçmiştir. Ülkemiz şu anda Afrinde Zeytin Dalı harekatını sürdürüyor. Aslanlarımız, Mehmetçiğimiz terörist avlıyor. Geleceğimiz için, daha güzel bir Türkiye için bunun yapılması şart. Millet olarak bir olacağız, Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz "dedi.

Programdan sonra Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından Gazeteci Turgay Güler ve Prof. Dr. Mehmet Çelik'e yöresel Demirci ürünlerinin yer aldığı çanta ve Demirci halısı hediye etti.

2568

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ