Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, O KURUMLARADA ZİYARET,YENİ YATIRIMLARA HAZIR OL DEMİRCİ

12 Şubat 2018 Pazartesi

Belediye Başkanı Selami Selçuk, yeni yatırım projelerini görüşmek ve bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara ziyareti devam ediyor.

12 Şubat 2018 Pazartesi günü ilk olarak Ankara Spor Toto Teşkilat Başkanlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Selami Selçuk,  daha sonra Milli Emlak Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Selçuk burada Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'u makamında ziyaret ederek, Demirci'ye yapılacak yatırım projeleri üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Başkan Selçuk daha sonra Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Veli Tuncez'i de ziyarette bulundu.

YENİLENEBİLİR ENERJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Belediye Başkanı Selami Selçuk, daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Kaynakları Genel Müdürlüğüne giderek Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Öz'ü ziyaret ederek, İlçeye yapılacak yeni enerji yatırımları ile ilgili görüşme gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada  " Ankara ziyaretlerimiz devam ediyor. İlçemize kazandıracağımız yeni proje ve yatırımlar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemize yeni yatırımlar kazandıracağız "dedi.

3421

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ