Haberler

ÖĞRETMENİNDEN, ÖĞRENCİSİNE TAM NOT

9 Şubat 2018 Cuma

Demirci'de uzun yıllar Öğretmenlik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bulunan Mehmet Ceyhan öğrencisi olan Belediye Başkanı Selami Selçuk'u ziyaret ederek, hasret giderdiler.

09 Şubat 2018 Cuma günü Demirci'ye gelen Mehmet Ceyhan, Demirci Belediyesine giderek öğrencisi olan Belediye Başkanı Selami Selçuk'u da makamında ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Demirci'de 1970 yılında ilk olarak Halk Bankasında memur olarak göreve başlayan Mehmet Ceyhan daha sonra öğretmen olarak atandı. Demirci Lisesinde göreve başlayan Mehmet Ceyan 1985 Şubat ayında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. Yaklaşık 13 yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra 1998 yılı Ağustos ayında emekli oldu.

Emekli öğretmen Mehmet Ceyhan, İmam Hatip Lisesinde görev yaptığı dönemde Belediye Başkanı Selami Selçuk'un öğretmeniydi.

Mehmet Ceyhan yaptığı açıklamada " Demirci benim memleketim. 1970 yılında Demirci'ye geldikten sonra 1998 yılında emekli oldum. Demirci'de eğitim alanında güzel hizmetler verdiğime inanıyorum. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'ta, İmam Hatip Lisesinde görev yaptığım dönemde öğrencimdi. Kendisini yıllar sonra memlekete hizmet makamında görmek beni gururlandırdı. Selami bey Demirci'ye güzel yatırımlar yapıyor. Demirci belediyenin web sitesinden her gün takip ediyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyorum "dedi.

DEMİRCİ'NİN EĞİTİM HAYATINDA BÜYÜK EMEĞİ VAR

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci'nin eğitim, sosyal ve kültürel hayatında önemi görevler üstlenen öğretmenim eski Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ceyhan'ı makamımda ağırlamak beni ziyadesiyle mutlu etti. Demirci'nin eğitim hayatında büyük emeği var" dedi.

Emekli öğretmen Mehmet Ceyhan'ın ziyaretine, uzun yıllar İmam Hatip Lisesinde beraber görev yaptıkları Ak Parti eski İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar'da eşlik etti.

2765

Tüm Haberler