Haberler

YATIRIMIN SEVİNCİNİ, BAŞKANIN YANINDA YAŞADI

10 Şubat 2018 Cumartesi

Yatırımların Şehri Demirci'de hükümet ve belediye yatırımları aralıksız devam ederken, yeni yatırımlar da start alıyor.

İlçemizde baraj yatırımları hızla devam ederken çalışmaları tamamlanan Ayvaalan Barajı su tutmaya başladı. Baraj yatırımları kapsamında daha önce ihalesi yapılan Sayık Barajında yüklenici firma şantiye kurma ve alan düzenleme çalışmalarına başladı.

Sayık Mahalle Muhtarı Fazlı Gökgöz'de, mahallesine yapılan baraj yatırımının sevincini Belediye Başkanı Selami Selçuk ile paylaşarak ziyarette bulundu.

Sayık Mahalle Muhtarı Fazlı Gökgöz yaptığı açıklamada " Sayık mahallemize baraj yatırımına başlandı. 2010 yılında Belediye Başkanımız Selami Selçuk'un, İlçe Başkanlığı görevinde olduğu günlerde girimlerine başlanan Sayık barajı bugün çok şükür yapılmaya başlandı.  Bu noktada mahallemize bu büyük yatırımın kazandırılmasında büyük emeği olan başata Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " İlçemiz de hem hükümet hem de belediye yatırımları devam ediyor. 2010 yılında yapılması için girişimlerine başladığımız Sayık barajı yatırımında ihale sürecinin tamamlanması ile yüklenici firma işbaşı yaptı. İlçemize yapılan baraj yatırımları ile Demirci 2-3 yıl gibi süre içerisinde  sulu tarımda ekonomisine büyük katkı alacaktır. Üreticimiz ürünlerini en iyi şekilde üretecek ve satacaktır. Yapılan bu baraj yatırımları, bir kepçenin 2 günlük çalışması ile oluşan su çukurları değil, devlet eli ile yapılan dekar dekar arazilere su verecek milyonluk yatırımlardır " dedi.

3371

Tüm Haberler