Haberler

VATAN GÖREVİNE GİDEN GENÇLERE, BAŞKAN'DAN EN ANLAMLI HEDİYE

29 Ocak 2018 Pazartesi

Demirci'de askere giden gençlere Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye edilerek askere uğurlanıyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçesinde vatan görevini yapmak üzere askere giden gençleri baba ocaklarında ziyaret ederek Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim ve traş takımı hediye ederek askere uğurluyor.

Asker ocağını "peygamber ocağı" olarak bildiklerini ifade eden Selçuk, "Memleketlerimizde rahat rahat oturabiliyorsak güvenlik güçlerimiz sayesindedir" dedi 

Selçuk, Güvenlik güçlerimiz şu anda " Zeytin Dalı " harekatında Afrin bölgesinde kara terör yuvalarını birer birer temizliyor. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Mehmetçiğimize, aziz  milletimiz olarak dualarımız ile yanındayız. Belediye olarak askere giden gençler için yeni bir uygulama başlattık.  Vatan görevi için askere giden gençlerimizin baba ocaklarına giderek, korumakla mükellef olduğumuz kutsal değerlerimiz olan şanlı Türk bayrağımızı ve Kuran-ı Kerim hediye ediyoruz. Ayrıca kendilerine asker de kullanabilmeleri için traş takımı, diş macunu ve diş fırçası da hediye ederek askere uğurluyoruz " dedi. 

1847

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ