Haberler

AFRİN HAREKATINDAKİ KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZ'DEN, BAŞKANA SELAM

24 Ocak 2018 Çarşamba

Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'deki terör yuvalarının temizlenmesi için başlatılan " Zeytin Dalı " operasyonu tüm kararlılığı ile devam ederken, bölgede bulunan kahraman Mehmetçiğimizden de Başkan Selami Selçuk'a selam geldi.

Vatanımızın birlik ve beraberliğini korumak, Suriye bölgesindeki terör bölgelerini imha etmek amacıyla 20 Ocak 2018 tarihinde başlatılan " Zeytin Dalı " operasyonu kahraman güvenlik güçlerimizin tüm gayreti ile aralıksız devam ediyor.

Afrinde " Zeytin Dalı " operasyonunda bulunan Demircili bir Mehmetçiğimiz tarafından üzerine " Afrinden Selami Selçuk'a Selam  " yazılı tank mermisinin fotoğrafı gönderildi.

RABBİM ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Allah Afrinde " Zeytin Dalı " operasyonunda bulunan kahraman güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet versin. Ülkemizin birlik ve beraberliği için yapılan bu operasyon inşallah ordumuzun zaferi ile sonuçlanacaktır. Dualarımız her daim orada mücadele veren kahramanlarımızdadır. Afrindeki " Zeytin Dalı " operasyonunda bulunan başta şahsım ve Demirci'ye tank mermisi üzerine selam yazarak gönderen Demircili kardeşimiz olmak üzere buradan tüm güvenlik güçlerimize selam olsun. Rabbim onları korusun "dedi. 

4647

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ